fbpx

KÖSZÖNTJÜK A MAGYAR LUPUS EGYESÜLET HONLAPJÁN!

Online LUPUSZ VILÁGNAPI program

Részletes program:

A koronavírus-járvány okozta szigorítások miatt sajnos ebben az évben sem tudjuk megtartani hagyományos Lupusz Világnapi programunkat a NEAK székházában. Viszont május 10-én online orvosi előadásokkal készülünk weboldalunkon és Facebook oldalunkon.

Négy fő ismert és elismert orvost kértünk fel az előadások megtartására, egyelőre folynak az egyeztetések a témákat illetően.

Akinek van Internet elérése, az alábbi címeken találja meg az online orvosi előadásokat:

Az előadások 18 órakor kezdődnek, a részletes „műsorújságot” május 10-e előtt pár nappal tudjuk közzétenni.

Akinek nincs Internet elérése, de van otthon DVD lejátszója, az kérheti, hogy DVD-lemezen a nyár folyamán elküldjük az orvosi előadásokat, viszont egyenlőre csak a Magyar Lupus Egyesület tagjai tudnak ezzel a lehetőséggel élni. A Magyar Lupus Egyesület címén (6635 Szegvár, Kórógy u. 69.), telefonszámán (06 63 364 400), e-mail címén (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy Purgel Zoltán ügyvezetőnél (06 30 349 1100) lehet igényelni a DVD lemezt.)

Ingyenes online programunkra sok szeretettel meghívunk és várunk minden lupusszal és más autoimmun betegséggel élő betegtársat.

A programváltozás jogát fenntartjuk! A programot a Magyar Lupus Egyesület rendezi.