fbpx

KÖSZÖNTJÜK A MAGYAR LUPUS EGYESÜLET HONLAPJÁN!

0
VIDEÓ
0
PERC TARTALOM
0
ÉV ELŐADÁSAI
0
ISMERT ELŐADÓTÓL

Egyedülálló videó tartalom

Azon Tagjaink, akik egészségügyi vagy más okok miatt nem tudtak eljönni programjainkra, TAG KAPU oldalra történő bejelentkezést követően megtekinthetik az előadások videóját.

Úgy gondoljuk, hogy nincs másik olyan betegszervezet Magyarországon, ahol a Tagok ilyen óriás mennyiségű videó tartalomhoz tudnak hozzáférni.

Jelenleg 89 db videó van fent összesen 3291 perc „terjedelemeben”, ezek zöme a lupusszal kapcsolatos orvosi előadás kiváló előadóktól. Az egyedülálló tartalom mennyiségét jól jelzi, ha egyszerre szeretne valaki hozzáfogni a videók megnézéséhez, az több mint két teljes napig tartana.

Ez a legértékesebb tartalom weboldalunkon, és ennek a megvalósítása emésztette fel eddig a legtöbb anyagi forrásunkat. Bár előadóink ingyenesen hozzájárultak a felvételhez, kellett fizetnünk operatőrt aki kamerájával felveszi az előadásokat és aki a videó utómunkálatait (vágás, dia elhelyezése a videón, stb.) elvégzi. Mivel ezek a videók óriási tárhelyet igényelnek, ezek a költségek is kiemelkedőek. Ha mindent összeadunk, akkor véleményünk szerint ennek a tartalomnak az értéke meghaladja a 10 millió Forintot.

Ezért és az előadókkal történt megállapodásunkat betartva ezt a tartalmat CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a Magyar Lupus Egyesület érvényes tagsággal rendelkező TAGJAI számára biztosítjuk. HA SZERETNÉL TAGJA LENNI A MAGYAR LUPUS EGYESÜLETNEK, IDE KATTINTVA TUDSZ BELÉPNI.

Új szolgáltatásunk, hogy a videókat feltöltöttük FACEBOOK KAPU oldalunkra is, most már itt is (zárt rendszerben) megtekinthető az összes előadás videó Tagjaink számára.

 

Tagbelépés

Facebook csoport a Magyar Lupus Egyesület tagjai részére

Az orvosi előadás videókat feltöltöttük a csak tagjaink számára elérhető zárt Facebook csoportunkba, így már itt is megtekinthető a videó tartalom. 

A Magyar Lupus Egyesület tagjai (FACEBOOK KAPU)

Az itt megjelenő videók és prezentációk szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos bármilyen utánközlés vagy felhasználás.

A Magyar Lupus Egyesület és az Előadók egyetlenegy esetben sem járulnak hozzá máshol történő felhasználáshoz.

Kérjük tagjainkat, hogy ezt fokozottan vegyék figyelembe, az itt lévő tartalmat ne mentsék le, ne nyomtassák ki, ne osszák meg közösségi médiában, stb.

Szerzői jog megsértése esetén a szerzői jog gyakorlójával történt megállapodásunkat betartva, MINDEN ESETBEN, kivétel nélkül, jogi eljárást és kártérítési eljárást kezdeményezünk.

VIDEÓALBUM